Voda Vrnjci

PROIZVODNJA

     
    


MISIJA, VIZIJA

Pokreće nas ono u šta verujemo. Pokreće nas poverenje potrošača. Čak i kada stvari ne funkcionišu kako smo zamislili, tada nas napred vodi ideja o zadovoljnom kupcu, i to je uporište našeg odnosa prema tržištu.

IZABERI


PROIZVODNJA

Naša tehnologija, kao i naše poslovanje, transparentni su. Važno nam je da budemo predstavnici drugačije kulture poslovanja, dosledne i čiste, kao voda. Poslovni napredak ne podrazumeva samo ...

IZABERI


SERTIFIKATI

Nagrade govore hiljadu reči! Kvalitet Vode Vrnjci doživeo je međunarodnu afirmaciju. Ponosni smo na to! Svest o potrebama potrošača motivisali su nas da uvedemo standarde koji Vam garantuju kvalitet.

IZABERI


ISTORIJAT

Posle rimskog osvajanja Balkana, krajem stare i početkom nove ere, mineralne vode Vrnjačke Banje koristile su se za osveženje i kupanje! Pronađeni arheološki nalazi: uređen izvor mineralne vode, bazen za kupanje ...

IZABERI


VRNJAČKA BANJA

Vrnjačka Banja je najveće i najposećenije banjsko mesto u našoj zemlji. Poznata je po lekovitim vodama koje su posebno korisne za lečenja problema organa za varenje i dijabetesa.

IZABERI


LJUDI

Svako sa potrebnim znanjem i voljom je dobrodošao. Kada se jednom zaposli kod nas, čovek može da očekuje stimulacije i nagrade, shodno rezultatima koje postiže. Ovde se uspeh nagrađuje!

IZABERI

KOMPANIJA SE GRADI OD TEMELJA

Naš temelj su ljudi. Pre procesa rada, radimo na stvaranju zdrave, radne atmosfere jer je motivisan čovek efikasniji od onog koji stvari samo odrađuje.

Filozofija otvorenih vrata
Naša tehnologija, kao i naše poslovanje, transparentni su. Važno nam je da budemo predstavnici drugačije kulture poslovanja, dosledne i čiste, kao voda. Poslovni napredak ne podrazumeva samo sticanje i korist, nego i razvoj svesti o čoveku i radu, koji ga je stvorio.

Iza kulisa, ili kako se flašira voda
Da li znate koliko se boca napuni za 1 sat?

LINIJA ZA PUNJENJE PET BOCA PET I
U kompaniji je od 1997. godine. Duvaljka je poreklom iz francuske kompanije "Sidel", a oprema za punjenje i pakovanje proizvoda iz nemačke kompanije "KHS". Za 1h napuni 4 500 boca od 2 litre. To je 9.000 litara! Ista linija, koju mahom koristimo za proizvodnju osvežavajućih bezalkoholnih pića, za 60 minuta napuni 6.000 boca od 0.5 litara.

LINIJA ZA PUNJENJE PET BOCA PET II
Kupljena je 2000. godine. Duvaljka je poreklom iz francuske kompanije "Sidel", a oprema za punjenje i pakovanje proizvoda iz nemačke kompanije "KRONES". Ova linija se uglavnom koristi za punjenje gazirane, blago gazirane i negazirane Vode Vrnjci. Boce od 2 litra puni brzinom od 10.000 boca na sat, a za isto vreme napuni 13.000 boca od pola litre!

LINIJA ZA PUNJENJE STAKLENIH BOCA
Koristi se isključivo za punjenje gazirane i negazirane Vode Vrnjci u povratnu i nepovratnu staklenu ambalažu. Nabavljena je 2004. godine od kompanije "KRONES". Linija ima dva programa punjenja: boce od 1 litra puni kapacitetom od 16.000 boca na sat, a boce od 0.25 ili 0.33 litara – 10.000 na sat!

LINIJA ZA PUNJENJE BALONA
Linija za punjenje vode u PET ambalažu – balon od 6L je kapaciteta 2.400 jedinica negazirana vode na čas!

OSVEŽAVAJUĆA BEZALKOHOLNA PIĆA
Kompanija poseduje i sirupanu ( 2005. GOD., WAN DER MOLEN) za pripremu i proizvodnju, osvežavajućih bezalkoholnih pića sa šećerom ili sa kombinacijom šećera i zaslađivača. Kako sačuvati sve dragocene sastojke?
Voda VRNJCI koja stiže do Vas je voda koju nam je poklonila priroda. Savremena oprema, znanje i tehnoloija, uz automatizovani proizvodni proces, čini da voda sa izvora do potrošača dolazi nepromenjenog sastava.

Minerološki sastav vode na izvoru odgovara sastavu flaširane Vode Vrnjci. Tehnološki se deferizacijom otklanja samo gvožđe i naknadno dodaje ugljendioksid.

Kvalitet svih naših proizvoda se ispituje svakodnevno, po smenama, u internoj fizičko–hemijskoj i mikrobiološkoj laboratorijij. Osim internog ispitivanja, u zavisnosti od vrste i obima traženih analiza, uzorci naših proizvoda se šalju i u eksterne, ovlašćene, odnosno akreditovane laboratorije.

BLOG

#pomeri granice

U našem blogu možete saznati sve vezano za dešavanja, promocije, i novosti našeg brenda i naših partnera.

Novosti

GOOD FOOD FESTIVAL

Kompanija Vrnjci je učestvovala na ovogodišnjem Good Food & Wine festivalu, održanom 05.septembra na Sava promenadi u Beogradu. Voda Vrnjci je dobila nagradu za Najbrend za 2020.godinu, koja nam je tom prilikom uručena. Posetiocima našeg štanda ponudili smo zanimljivu nagradnu igru kojom, nakon okretanja točka sreće, dobijaju određenu vodu iz našeg proizvodnog asortimana. Veliko interesovanje ljudi je nešto što nam pričinjava veliko zadovoljstvo i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo družiti sa ljubiteljima naše vode.

pročitaj više