Voda Vrnjci

Politika integrisanog sistema upravljanja

     
    


Politika integrisanog sistema upravljanja

Pokreće nas ono u šta verujemo. Pokreće nas poverenje potrošača. Čak i kada stvari ne funkcionišu kako smo zamislili, tada nas napred vodi ideja o zadovoljnom kupcu, i to je uporište našeg odnosa prema tržištu.

IZABERI


PROIZVODNJA

Naša tehnologija, kao i naše poslovanje, transparentni su. Važno nam je da budemo predstavnici drugačije kulture poslovanja, dosledne i čiste, kao voda. Poslovni napredak ne podrazumeva samo ...

IZABERI


SERTIFIKATI

Nagrade govore hiljadu reči! Kvalitet Vode Vrnjci doživeo je međunarodnu afirmaciju. Ponosni smo na to! Svest o potrebama potrošača motivisali su nas da uvedemo standarde koji Vam garantuju kvalitet.

IZABERI


ISTORIJAT

Posle rimskog osvajanja Balkana, krajem stare i početkom nove ere, mineralne vode Vrnjačke Banje koristile su se za osveženje i kupanje! Pronađeni arheološki nalazi: uređen izvor mineralne vode, bazen za kupanje ...

IZABERI


VRNJAČKA BANJA

Vrnjačka Banja je najveće i najposećenije banjsko mesto u našoj zemlji. Poznata je po lekovitim vodama koje su posebno korisne za lečenja problema organa za varenje i dijabetesa.

IZABERI


LJUDI

Svako sa potrebnim znanjem i voljom je dobrodošao. Kada se jednom zaposli kod nas, čovek može da očekuje stimulacije i nagrade, shodno rezultatima koje postiže. Ovde se uspeh nagrađuje!

IZABERI

Politika integrisanog sistema upravljanja.

Ovom politikom menadžment "Voda Vrnjci" a.d. se obavezuje na ispunjenje zahteva, potreba i očekivanja svakog pojedinačnog kupca i težnju da bude lider na domaćem tržištu prirodne mineralne vode i osvežavajućih bezalkoholnih pića, da gradi dugoročne partnerske odnosa sa kupcima i kontinualno poboljšavanje efektivnosti i efikasnosti integrisanog sistema menadžmenta prema zahtevima standarda SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 22000:2018, SRPS ISO 14001:2015 i SRPS ISO 45001:2018 radi stalnog napredka organizacije uz svesnost za odgovornost kako rukovodstva svih nivoa tako i svih zaposlenih. Osnovna načela naše politike su:

• zadovoljstvo naših korisnika proizvoda "Voda Vrnjci" a.d., kao i ostalih zainteresovanih strana, vlasnika, zaposlenih, dobavljača i lokalne zajednice u kojoj delujemo, nastojimo ostvariti kroz primenu standarda sistema menadžmenta i usklađivanje svojih obaveza sa zakonskom regulativom, standardima i drugim dokumentima koja se odnose na njeno poslovanje

• stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda, bezbednosti proizvoda, sistema menadžmenta životnom sredinom i sistema bezbednosti i zdravlja na radu i unapređenje sadržano u svim delovima poslovanja i poslovnim procesima u okviru punjenja prirodne mineralne vode i proizvodnje osvežavajućih bezalkoholnih pića.

• da uspostavljamo i razvijamo partnerske odnose sa svojim isporučiocima čime ostvarujemo optimalan obostrani interes.

• odgovornost prema društvenoj zajednici uz odgovoran odnos prema prirodnim resursima sa naglaskom na zaštitu životne sredine i bezbednosti i zdravlja ljudi, poštovanju zakona, propisa i standarda, otvorenost prema javnosti, pravo na pristup informacijama i etičnost u poslovanju.

• podsticanjem stručnog usavršavanja kroz interne i eksterne edukacije ostvarujemo visok nivo stručnosti i kompetentnosti rukovodstva i zaposlenih.

• očuvanje znanja organizacije i prenošenje zaposlenima svih relevantnih informacija, znanja i obuka koje imaju uticaja na kvalitet i bezbedniost proizvoda, životnu sredinu i bezbednost na radu

• stvaranje i razvoj atmosfere negovanja međuljudskih odnosa, da su svi zaposleni učesnici u ostvarenju cilja i da je svaki zaposleni lider u svojoj oblasti delovanja.

• prepoznavanje rizika po poslovanje organizacije i sprovođenje proaktivnih akcija za smanjenje njihovog uticaja na organizaciju.

• posvećenost zaštiti životne sredine uz primenu svih mera za prevenciju zagađenja i racionalno korišćenje prirodnih resursa.

• osiguranje bezbednih I zdravih uslova rada radi sprečavanja povreda i narušavanja zdravlja zaposlenih.

Ova Politika je dostupna zainteresovanoj javnosti i obaveza je menadžmenta da sa njom upozna sve zaposlene u "Voda Vrnjci" a.d. i da je sprovodi.

Vrnjačka Banja
10.06.2021. god.

Generalni direktor
Dragana Mijatović

BLOG

#pomeri granice

U našem blogu možete saznati sve vezano za dešavanja, promocije, i novosti našeg brenda i naših partnera.

Novosti

GOOD FOOD FESTIVAL

Kompanija Vrnjci je učestvovala na ovogodišnjem Good Food & Wine festivalu, održanom 05.septembra na Sava promenadi u Beogradu. Voda Vrnjci je dobila nagradu za Najbrend za 2020.godinu, koja nam je tom prilikom uručena. Posetiocima našeg štanda ponudili smo zanimljivu nagradnu igru kojom, nakon okretanja točka sreće, dobijaju određenu vodu iz našeg proizvodnog asortimana. Veliko interesovanje ljudi je nešto što nam pričinjava veliko zadovoljstvo i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo družiti sa ljubiteljima naše vode.

pročitaj više