Voda Vrnjci

MISIJA I VIZIJA

     
    


MISIJA, VIZIJA

Pokreće nas ono u šta verujemo. Pokreće nas poverenje potrošača. Čak i kada stvari ne funkcionišu kako smo zamislili, tada nas napred vodi ideja o zadovoljnom kupcu, i to je uporište našeg odnosa prema tržištu.

IZABERI


PROIZVODNJA

Naša tehnologija, kao i naše poslovanje, transparentni su. Važno nam je da budemo predstavnici drugačije kulture poslovanja, dosledne i čiste, kao voda. Poslovni napredak ne podrazumeva samo ...

IZABERI


SERTIFIKATI

Nagrade govore hiljadu reči! Kvalitet Vode Vrnjci doživeo je međunarodnu afirmaciju. Ponosni smo na to! Svest o potrebama potrošača motivisali su nas da uvedemo standarde koji Vam garantuju kvalitet.

IZABERI


ISTORIJAT

Posle rimskog osvajanja Balkana, krajem stare i početkom nove ere, mineralne vode Vrnjačke Banje koristile su se za osveženje i kupanje! Pronađeni arheološki nalazi: uređen izvor mineralne vode, bazen za kupanje ...

IZABERI


VRNJAČKA BANJA

Vrnjačka Banja je najveće i najposećenije banjsko mesto u našoj zemlji. Poznata je po lekovitim vodama koje su posebno korisne za lečenja problema organa za varenje i dijabetesa.

IZABERI


LJUDI

Svako sa potrebnim znanjem i voljom je dobrodošao. Kada se jednom zaposli kod nas, čovek može da očekuje stimulacije i nagrade, shodno rezultatima koje postiže. Ovde se uspeh nagrađuje!

IZABERI

Ono što nas pokreće iznutra

Pokreće nas ono u šta verujemo. Pokreće nas poverenje potrošača.

Čak i kada stvari ne funkcionišu kako smo zamislili, tada nas napred vodi ideja o zadovoljnom kupcu, i to je uporište našeg odnosa prema tržištu.

Ponosni smo na to što smo u vremenu u kome se trendovi smenjuju iz dana u dan, uspeli da trajemo i bez pompeznih kampanja i agresivnih objava.

Ponosni smo zato što ste nas Vi, naši potrošači, prepoznali.
Ponosni smo i zato što prirodi iz dana u dan umemo da kažemo: hvala!

ONO ŠTO MI POKREĆEMO U VAMA
Poverenje. Dajemo reč da ćemo gasiti žeđ.
Prijateljstvo. Potrošač, to je naš partner za čije ideje imamo sluha.
Svest. Znamo da smo samo mali deo zajednice u kojoj svi živimo.

ZATO SMO TU GDE JESMO. JER ... VODA JE POČETAK

VODA VRNJCI LIČI SAMO NA SEBE
Iz dana u dan jer pokušavamo da budemo bar malo bolji u odnosu na juče

OD RUKE DO RUKE
Kad pomogneš kolegi, pomogao si i sebi. Ne štedimo na razmeni podrške i znanja u Kompaniji.

OČI U OČI
I uspeh i neuspeh plod su našeg rada i naša su odgovornost.

BLOG

#pomeri granice

U našem blogu možete saznati sve vezano za dešavanja, promocije, i novosti našeg brenda i naših partnera.

Novosti

GOOD FOOD FESTIVAL

Kompanija Vrnjci je učestvovala na ovogodišnjem Good Food & Wine festivalu, održanom 05.septembra na Sava promenadi u Beogradu. Voda Vrnjci je dobila nagradu za Najbrend za 2020.godinu, koja nam je tom prilikom uručena. Posetiocima našeg štanda ponudili smo zanimljivu nagradnu igru kojom, nakon okretanja točka sreće, dobijaju određenu vodu iz našeg proizvodnog asortimana. Veliko interesovanje ljudi je nešto što nam pričinjava veliko zadovoljstvo i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo družiti sa ljubiteljima naše vode.

pročitaj više